PILOUS ARG330DC CF-NC kétoszlopos automata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG330DC-CF-NC
pilous arg330dc cf-nc kétoszlopos automata szalagfűrészgép

PILOUS ARG330DC CF-NC kétoszlopos automata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG330DC-CF-NC
ARG 330 DC CF-NC szalagfűrész
A PILOUS forradalmian új elképzelése a szalagfűrészgépek új generációjáról. Új egyedi design. A fűrészgép kerete teljes hosszában egy darabból van öntve egy új és egyedi ötvözött üreges szürkeöntvényből, ami egyedülálló a kétoszlopos szalagfűrészgépek között. Ez biztosítja az optimális merevséget az egész gépnek és a maximálisan pontos vágást eredményez. Ez a teljesen automatizált CNC vezérelt szalagfűrészgép mindenféle alapanyag vágására alkalmas főleg a nagy sorozatban és/vagy legnehezebben darabolható és/vagy a non-stop működő üzemekben való telepítésére. Ez a robusztus szalagfűrészgép általában alkalmas minden igényes előállító üzem részére mindenféle alapanyag darabolására. A fűrészszalag mérete 34 x 1,1mm, mely biztosítja a pontos vágást a nagy keresztmetszetű tömör anyagok darabolásánál is. Ez és a hatalmas kettős oszlop kartámasz biztosítják a kiváló merevséget az egész rendszernek és pontos vágást tesz lehetővé a vágandó anyag teljes keresztmetszetében.
A gép fel van szerelve szervomotorral és egy újfajta ellenőrző rendszerrel. A szervomotor és a labda csavar biztosítja a nagy sebességet, termelékenységet és a maximális pontosságot a munkadarab darabolásánál. Az előtolásnak opcionálisan három állása van: 27, 42 vagy 50 mm / másodperc. Az érvényes súly és a munkadarab hosszát kell vágni. Maximális hossza egy beállítással 500 mm.
Központi vezérlőpanel egy nagy színes érintőképernyő (7,5 "), amely biztosítja az egyszerű és intuitív szabályzását minden funkcióját a gépnek. A vezérlő egység lehetővé teszi akár 60 program gyors beállítását, a késztermék hosszúságát és az ismétlések számát. Valamennyi program több nyelven is elérhető, jegyzetekkel lehet ellátni mint pl. a rajz száma, stb. Lehetőséget ad különböző számú és méretű munkadarab egyidejű beprogramozására. A gép vezérelhető teljesen automata, félautomata vagy kézi üzemmódban. A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. A munkadarab-felfogás, a keret mozgatása, a vágandó anyag beállítása a kívánt pozícióba hidraulikusan és ellenőrizve történik. Maximális vágási hatékonyságot frekvencia váltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 15 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.
Az úgynevezett "lebegő" kialakítása a satuknak biztosítja az anyag pontos és egyenletes mozgatását.
Nagy talp és összességében hatalmas keret biztosítása rendkívüli stabilitást kölcsönöz a gépnek, még ha a vágás nehéz munkadarabok. A bázis van szerelve egy nagy cserélhető chipek konténer, és lehetővé teszi a telepítés egy opcionális féreg chipek tartályba. Ipari sáv 34 x 1,1 mm-es gyártott sok változata, és lehetővé teszi vágásához sokféle anyagból, beleértve a rozsdamentes acélból vagy szerszámacél.

- A gép kerete speciális robusztus maximálisan vibráció elnyelő üreges ötvözet. Annak érdekében, hogy a maximális merevséget és a maximális vágási pontosságot garantáljuk a gépet úgy terveztük, hogy csak álló vagyis 90 ° -ban legyen képes vágni.
- A gép alapfelszereltsége a fűrészszalag feszítő és mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik a készülék automatikusan kikapcsol.

- A gép kerete speciális robusztus maximálisan vibráció elnyelő üreges szürke ötvözet.
- A nagy talapzat és hatalmas kar-fordulópont rendszer és a nagy teherhordó felületek biztosítják kiemelkedő stabilitását ennek a gépnek, még akkor is ha a vágandó munkadarabok nehezen megmunkálhatóak.
- Modern koncepció lehetővé teszi a nagy vágási tartományt függőlegesen és szögben vágáskor is.
- Minden elektromos vezeték és hűtőközeg-elosztó el van rejtve a gép belsejében lévő üreges részekbe, hogy védve legyenek a sérüléstől.
- Maximális vágási pontosság. Három oldalról keményfém betétek vezetik a szalagfűrészlapot.
- A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
- Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
- A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.
- Egyszerű vezérlés ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek.


Meghajtó motor: 400 V / 50 Hz / 3 kW
Szivattyú motor: 400 V / 50 Hz / 0,12 kW
Hidraulika motor: 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Anyagmozgató motor: 400 V / 50 Hz / 2 kW
Szalagsebesség: 15 - 90 m/min.
Satu szélessége: 850 mm
Hidraulika olaj: cca 25 l
Hűtővíz tartály: cca 40 l
Gépméret (min.): 1930 x 2070 x 1600 mm
Gépméret (max.): 1930 x 2070 x 2000 mm
Súly: 1450 kg