PILOUS ARG300DC CF-NC kétoszlopos automata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG300DCT-CF-NC
pilous arg300dc cf-nc kétoszlopos automata szalagfűrészgép

PILOUS ARG300DC CF-NC kétoszlopos automata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG300DCT-CF-NC
ARG 300 DCT CF-NC szalagfűrész
A legendás ARG 300 CF-NC továbbfejlesztett változata kétoszlopos kivitelben új rezgéselnyelő szürkeöntvény fűrészkerettel. A fűrészgép legkorszerűbb designja és koncepciója egy olyan zárt szakaszt hoz létre, amely teljes hosszában üreges minden terhelt helyen. A tömör, szürke öntöttvas fűrészkeret egyetlen zárt részből áll, ami teljesen egyedülálló a kétoszlopos szalagfűrészek kategóriájában. Ez és a hatalmas kétoszlopos keret alátámasztó biztosítja az egész rendszer kiváló merevségét és a 0,1mm pontos vágást. Az új kétoszlopos fűrészkeret rendszer lehetővé teszi a keret forgatását szögben vágáshoz.
A vágási szög manuálisan beállítható 90 ° és 45 ° között. Az anyag szögvágással vagy automata üzemmódban is vágható. A teljesen automatizált kétoszlopos CNC szalagfűrész általában alkalmas nagy sorozatok vágására a legnehezebb feladatokra és non-stop felhasználásra, valamint nagyobb keresztmetszetű nagy munkadarabok vágásához. A gép új hidraulikus kettő-satus ipari vezérlővel ellátott munkadarab-előtolással van felszerelve. A szervomotor és a kúpgörgő biztosítja a munkadarab adagolásának nagy sebességét és maximális pontosságát, még kötegben vágáskor is, amikor hosszú darabokat vágnak. Három adagolási sebesség beállítása - 27, 42 vagy 50 mm / másodperc a vágandó munkadarab súlyának és hosszának megfelelően. Egyetlen adagolás maximális hossza 500 mm.
A nagyméretű színes magyar nyelvű érintőképernyővel (7,5 ") rendelkező központi kezelőpanel biztosítja a gép minden funkciójának egyszerű vezérlését. A vezérlőegység akár 60 programot is el tud tárolni. Lehetőség van különböző méretű darabok programozására és vágására is, anélkül, hogy a gép további működtetése szükséges volna.
A gép teljesen automatikus, félautomata vagy manuális üzemmódban vezérelhető. Kézi üzemmódban a gép összes funkcióját külön vezéreljük. A munkadarab befogását és a keret beállítását hidraulika vezérli. Az előtoló úgynevezett "lebegő" kialakítása biztosítja az egyenetlen és durva munkadarabok pontos adagolását. Az adagoló és a fix satu nyomásának szabályozása a gép alapfelszereltsége.
A maximális vágási hatékonyságot a 15 és 90 m / perc közötti frekvenciaváltó optimális fűrészlap sebességének beállításával is biztosítja, ami jelentősen hozzájárul a vágási pontossághoz és a fűrészlapok élettartamához.
A munkadarab adagolásának maximális pontossága a gép nagyon robusztus felépítésén alapul, amely a szürkeöntvényből és az adagolórendszer hatalmas keretéből áll. A nagy alap és a masszív keret garantálja a gép rendkívüli stabilitását nagy munkadarabok vágása során is. Az alap nagyméretű, eltávolítható forgácstartállyal rendelkezik, és opcionális féregforgács tartály felszerelését teszi lehetővé. A 27 x 0.9 mm-es ipari szalag számos változatban készül, és lehetővé teszi széles választékú anyagok vágását, beleértve a rozsdamentes acélt vagy a szerszámacélt.

- A rendkívül robusztus gépkeret rezgés elnyelő szürkeöntvényből készült.
- A fűrészkeret modern koncepciója lehetővé teszi a nagy vágási tartományokat függőleges és szögletes vágásoknál.
- Az elektromos vezetékek és a hűtőközeg részei a keret üreges részeiben vannak elrejtve, ami extra védettséget jelent.
- A keret új kialakítása megkönnyíti a fűrészlap cseréjét, és a gép tisztítását.
- A nagy átmérőjű idler kerekek és a precíz háromoldalú edzett acélvezetők biztosítják a szalag hosszú élettartamát és a vágási pontosságot.
- A kerék-csapágyak, a feszítő kerékrendszer és az összes forgó alkatrész túltervezése biztosítja a gép hosszú élettartamát.
- A zajmentes és karbantartásmentes szalagmeghajtást egy ipari villanymotor biztosítja, csigahajtóművel.
- A gép egy nagy teljesítményű szivattyúval ellátott teljes hűtőrendszerhez csatlakozik, és lehetőség van arra, hogy mindkét vezetőfejen áramlást biztosítson. A nagy teljesítményű szivattyúval ellátott hűtőfolyadék tartály a gép alján található.
- A gép ellenőrzi a megfelelő feszességet és a fűrészlap sérülését. Ha a fűrészlap megszakad, a gép automatikusan kikapcsol.
- Könnyű intuitív kezelőszervek az ergonomikusan elhelyezett kezelőszervekkel a forgó központi kezelőpanelen.


Meghajtó motor: 400 V / 50 Hz / 2,2 kW
Szivattyú motor: 400 V / 50 Hz / 0,05 kW
Hidraulikus motor: 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Szalagsebesség: 15-90 m/min.
Satu szélessége: 850 mm
Hidraulika olaj: cca 26 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 part 2-HLP
Hűtővíz tartály: cca 35 l
Gépméret(min.): 2100 x 1700 x 1600 mm
Gépméret (max.): 2700 x 2215 x 1780 mm
Súly: 1270 kg