Mágnestalpas-fúrógép kölcsönzés

Lehetőség van az általunk forgalmazott mágnestalpas-fúrógépekből bérelni, kölcsönözni, ha csak pár fúrásra van szükség vagy ha időszakos munkáról és nem éri meg vásárolni egy ilyen speciális célgépet.

 BDS magnestalpas fúrógép kölcsönzés

Mágnestalpas fúrógép kölcsönözhető már napi 9000 Ft-tól

Mágnestalpas magfúrógép kölcsönzési díjak:

1 – 5 nap 12.500.- Ft + áfa / nap -tól

6 – 10 nap 11.000.- Ft + áfa / nap -tól

11 – 15 nap 10.000.- Ft + áfa / nap - tól

15 nap, vagy annál több esetén, egyedi áron kínáljuk.

 

További információk:

  • A kölcsönzéshez érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges, melyet lemásolunk. A bérleti idő végeztével az adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban a másolatokat megsemmisítjük.
  • Kaució: 150.000.- Ft-tól, amelyet csak készpénzben tudnak letétbe helyezni a bérlés időtartamára.
  • A bérleti díjat és egyéb esetleges költségeket (pl. emulzió, magfúró, fúrószár, stb) a bérleti idő vége után, amikor a gépet visszahozzák a kaucióból vonjuk le számla ellenében. A kaucióból a különbséget készpénzben visszaadjuk a bérbe vevőnek. Amennyiben a bérleti időtartam olyan hosszúra sikerülne, hogy a kaució nem fedezi a költségét, akkor a különbözetet számla ellenében készpénzben tudják kifizetni irodánkban.
  • Többféle típusú és tudású mágnestalpas fúrógépet kínálunk rövidtávú bérbeadásra, olyan munkákra, ahol a készítendő furat nem haladja meg az 60mm átmérőt és 75mm furatmélységet.
  • A kiválasztott gépet telephelyünkön, 1172 Budapest XVII. Kerület, Ferihegyi út 13. szám alatt lehet átvenni és visszahozni, hétfőtől – péntekig, 8.00-tól 16.00-ig.
  • Hétvégi bérlést hosszútávú bérlésnél két nap helyet csak egy napnak számoljuk, rövid távú bérlésnél (kevesebb mint egy hét) a hétvégét két teljes napnak számoljuk! Hétvégi gép visszahozatalra nincs lehetőség.
  • A bérleti idő minimum 1 nap. A számlázásnál ennek megfelelően minden megkezdett napot egy teljes napnak számlázunk.
  • Amennyiben a gépben kár vagy sérülés keletkezne vagy hiányosan kerül visszaszállításra, bérbe vevőnek kell vállalnia a kár megtérítését, ezért a kárnak megfelelő összeget levonunk a kaucióból. Minden esetben új gyári alkatrész árakkal számolunk!
  • HSS, HSS Co5 és keményfémes csigafúrók, koronafúrók, magfúrók széles választékát kínáljuk raktárról.

Foglalja le  bérelhető eszközét!