PILOUS ARG260 CF-NC automata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG260CF-NC
pilous arg260 cf-nc automata szalagfűrészgép

PILOUS ARG260 CF-NC automata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG260CF-NC
ARG 260 CF-NC fűrész
Az ARG 250 CF-NC továbbfejlesztett változata új rezgéselnyelő szürkeöntvény fűrészkerettel. A fűrészgép legkorszerűbb designja és koncepciója egy olyan zárt szakaszt hoz létre, amely teljes hosszában üreges minden terhelt helyen. A tömör, szürke öntöttvas fűrészkeret egyetlen zárt részből áll. Ez a teljesen automatizált CNC vezérelt szalagfűrészgép mindenféle alapanyag vágására alkalmas főleg a nagy sorozatban és/vagy legnehezebben darabolható és/vagy a non-stop működő üzemekben való telepítésére.
A gép fel van szerelve szervomotorral és egy újfajta ellenőrző rendszerrel. A szervomotor biztosítja a nagy sebességet, termelékenységet és a maximális pontosságot a munkadarab darabolásánál. Az előtolásnak opcionálisan három állása van: 27, 42 vagy 50 mm / másodperc. Maximális hossza egy beállítással 500 mm.
Központi vezérlőpanel egy nagy színes érintőképernyő (7,5 "), amely biztosítja az egyszerű szabályzását a gépnek. A vezérlő egység lehetővé teszi akár 60 program gyors beállítását, a késztermék hosszúságát és az ismétlések számát. Valamennyi program több nyelven is elérhető, jegyzetekkel lehet ellátni mint pl. a rajz száma, stb. Lehetőséget ad különböző számú és méretű munkadarab egyidejű beprogramozására. A gép vezérelhető teljesen automata, félautomata vagy kézi üzemmódban. A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. A munkadarab-felfogás, a keret mozgatása, a vágandó anyag beállítása a kívánt pozícióba hidraulikusan és ellenőrizve történik. Maximális vágási hatékonyságot frekvenciaváltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 27,42 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.
- Szögben vágási lehetőség egy irányban 45 ° ig. A gép és a fűrészszalag forog az anyag körül így a fűrészlap nem vág a felületbe amikor a munkadarab be van fogva a satuba.
- A gép alapfelszereltsége a fűrészszalag feszítő és mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik a készülék automatikusan kikapcsol.
- A gép kerete speciális robusztus maximálisan vibráció elnyelő üreges szürke ötvözet.
- A nagy talapzat és hatalmas kar-fordulópont rendszer és a nagy teherhordó felületek biztosítják kiemelkedő stabilitását ennek a gépnek, még akkor is ha a vágandó munkadarabok nehezen megmunkálhatók.
- Modern koncepció lehetővé teszi a nagy vágási tartományt függőlegesen és szögben vágáskor is.
- Minden elektromos vezeték és hűtőközeg-elosztó el van rejtve a gép belsejében lévő üreges részekbe, hogy védve legyenek a sérüléstől.
- Maximális vágási pontosság. Három oldalról keményfém betétek vezetik a szalagfűrészlapot.
- A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
- Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
- A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.
- Egyszerű vezérlés ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek.

Meghajtó motor: 400 V / 50 Hz / 2,2 kW
Szivattyú motor: 400 V / 50 Hz / 0,05 kW
Hidraulika motor: 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Anyagmozgató motor: 400 V / 50 Hz / 1,3/2 kW
Anyagmozgatás sebessége: 1,6 / 2,5 / 3 m/min.
Szalagsebesség: 15 - 90 m/min.
Satu szélessége: 810 mm
Hidraulika olaj: cca 25 l
Hűtővíz tartály: cca 40 l
Gépméret (min.): 1400 x 1650 x 2150 mm
Gépméret (max.): 1900 x 1700 x 2150 mm
Súly: 1020 kg