Pinacho

Pinacho, a vízszintes CNC esztergák európai gyártója 1950 óta!

Nagy pontosságú CNC és hagyományos párhuzam esztergagépeket tervezünk és gyártunk több mint 70 éve! A PINACHO esztergákat bármilyen ipari alkalmazásra használhatják, megoldásokat kínálva a legösszetettebb projektekre is, minden ügyfelünk részére a maximális pontosság és minőség követelményeinek eleget téve. Fő célunk a maximális ügyfél elégedettség elérése kiváló minőségű termékeikkel, versenyképes áron. A világon már több mint 200 000 darab legyártott Pinacho eszterga referencia garantálja elkötelezettségünket a minőség iránt.

Magasan képzett és tapasztalt és megbecsült munkatársak irányítják az összes termelési folyamatot, az eszterga tervezésétől a gépek végső ellenőrzéséig. A vállalatnak számos, teljesen önálló gyártási részlege van, ezzel is garantálva a prémium minőséget. Folyamatos innovációért és fejlesztésért dolgozunk, fejlesztve termelési egységeket, a tervezést, összeszerelést, festést és végül az ellenőrzést. Ez a belső szinergia lehetővé teszi vállalatunk számára, hogy a szerszámgép-szektor technológiájának élvonalában legyen már hosszú ideje. Az öntvények gyártása legmodernebb ázsiai üzemünkben, de ezen kívül minden gyártási folyamat és az összeszerelés is európai gyárunkban történik Spanyolországban.

Tervezés

Mérnöki, tervezési és K + F osztályaink kiegészítik egymást a korszerű technológia biztosítása érdekében.

Termelés

Esztergaink összeszerelési sorát figyelmes minőség-ellenőrzés irányítja a legkifinomultabb metrológiai berendezésekkel. Kezelőink és technikusaink erőfeszítései és tapasztalata döntő jelentőségű a gépek kivitelezésében.

Ellenőrzés

Sok éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett csapat hajtja végre az ellenőrzési folyamatot. Ez egy kulcsfontosságú terület, ahol az esztergákat több vizsgálatnak vetik alá, hogy garantálják a gép teljesítményét és az ügyfelek elégedettségét.

Végső, minőség-ellenőrzés

Minden tervezési és gyártási folyamatunk és vezetési protokollunk célja a legmagasabb minőségi és műszaki követelményeknek megfelelő esztergák gyártása.

Értékesítés utáni szolgáltatás és pótalkatrészek

Az értékesítés utáni szolgáltatásunk segítséget nyújt a gépét érintő mechanikai és elektronikus következményekkel kapcsolatos minden műszaki előforduláshoz. Nem számít, milyen idős az eszterga, elkötelezettségünkben a legjobb és leggyorsabb megoldást kínáljuk. Jelenleg pótalkatrész raktárunkban több százezer darab pótalkatrész található, hogy akár 40 évnél idősebb Pinacho esztergákhoz is tudjunk pótalkatrészt biztosítani amennyiben szükséges.