PILOUS

 

A 100%-ban cseh gyártású PILOUS fűrészgépek a világ élvonalát képviselik mind a gépek minőségét, megbízhatóságát, széles termékválasztékot és a gyártott gépek számát tekintve is.

Faipari szalagfűrészgépek. A favágáshoz használt szalagfűrészeink a nyugat- és kelet európai országokban is a legkelendőbb márkák egyike. A gépeket a legszélsőségesebb körülmények között tesztelték és hosszútávon megbízhatóan bizonyítottak -40 ° C-on Szibériában vagy épp Afrika, Ázsia vagy Dél-Amerika dzsungelében magas hőmérsékleten és extrém páratartalom mellett. A PILOUS fűrészgépeket különös odafigyeléssel tervezték és gyártják, hogy a gépek költséghatékonyan maximális pontossággal és hosszú élettartammal működjenek. A rönkhasító fűrészgépek moduláris kivitelben készülnek, ami lehetővé teszi az összes fő alkatrész és azok egyes részeinek egyszerű cseréjét vagy beállítását. Ezzel hosszú távon csökkentve a karbantartási költségeket és a szervizidőt. Ezért a ön gépe a legegyszerűbbtől a legösszetettebb felszereltségi szintig rendelhető az ön igénye szerint. Minden PILOUS szalagfűrészt a robosztus kialakítás és a praktikus technikai megoldások jellemeznek. A farönk darabolására tervezett gépek többféle kivitelben készülnek. Kínálatunk az egyszerű manuális szalagfűrészektől a félautomata gyártósorig terjed. A CTR modellvonal a legmodernebb trendeket képviseli, különös tekintettel a maximális pontosságra, hosszú élettartamra minimális költségszint mellett.

Fémipari szalagfűrészgépek. Széles kínálatunkban minden fémipari munkához használható, professzionális ipari fűrészgépek megtalálhatóak. A tervezés során figyelembe vették a vásárlói igényeket, így minden szalagfűrészgép pontosan olyan jellemzőkkel és teljesítménnyel rendelkezik, amelyek eleget tesznek a vevők elvárásainak. Könnyű mozgatható 30 kg-nál könnyebb fűrészektől komoly erős ipari felhasználásra szánt gépekig, melyek teljesítménye akár a 7,5 kW-ot is elérheti, de a teljesen automata NC vezérelt fűrész munkaállomásokat is megtalálják nálunk. Azonban minden fűrészben közös a magas minőség és az erős felépítés. A szalagfűrészgép hűtéséről megbízható rendszer gondoskodik, ami növeli a fűrész élettartamát. A PILOUS modern és korszerű fűrészek. A PILOUS által gyártott fűrészgépek újszerű elképzelések alapján születtek. Ezek teszik lehetővé a nagy vágási keresztmetszetet kis vágási szögek esetében is. A satu biztonságosan tartja a munkadarabot a vágás teljes ideje alatt, így minimalizálja a baleset kockázatát. A szalagfűrész keményfém vezetői nem igényelnek karbantartást, mégis biztosítják a csendes működést. A tökéletes vágási pontosság alapkövetelmény a PILOUS cég szalagfűrészeinek esetében, ahogyan az ergonomikus kialakítás is.

Tovább az összes Pilous termékre