HÍREINK

PILOUS ARG 235 PLUS – a legnépszerűbb szalagfűrészgépünk!

Kerl.hu
2020.09.19 20:13
PILOUS ARG 235 PLUS – a legnépszerűbb szalagfűrészgépünk!

2020-ban a koronavírus okozta vállságban is töretlenül népszerű a 100%-ban cseh gyártású PILOUS ARG 235 PLUS fémipari szalagfűrészgép! Augusztusban és szeptemberben is helyeztük üzembe és adtuk át a termelésnek több ilyen típusú szalagfűrészgépet. Szerencsére több olyan partnerünk is van, aki nem egy, hanem több ARG 235 plus szalagfűréazgépet üzemeltet már hosszú ideje meghibásodás nélkül. 

A PILOUS fűrészgépek megbízhatóak, univerzális méretűek és hosszútávon is megbízhatóan üzemelnek szakszerű beüzemelést követően. Masszív szürkeöntvény keret, jól bevált hidraulikus egység és nagyméretű masszív satuk biztosítják, hogy az ARG 235 PLUS gép akár 235mm átmérőjű tömör anyagot vagy idomokat, csöveket tudjanak kedves partnereink darabolni. A PLUS jelölésű gépek mindkét irányba képesek szögben vágni nagy pontossággal úgy, hogy a gép forog a vágandó anyag körül, így akár 12 méteres szelvények darabolása sem jelent gondot. Vevőink a gép kitűnő ár-érték aránya miatt szeretik és használják mindennapi ipari termelésben.

 

Az egyik kedves régi vevőnk mondta, hogy „A megrendelőik igényei egyre nagyobbak és hatékony megoldást kellett találnunk a vasanyagok darabolására. Ezért vásároltunk egy ár-érték arányban nagyon kedvező szalagfűrészgépet, mert a korábban vásárolt olcsóbb kínai gép már nem bírta”

Bízunk benne, hogy ez a gép is megbízhatóan fog működni sokáig!