Epple

Epple Maschinen® - megbízható szerszámok Németországból

Az 1976-ban alapított és több mint 30 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező Epple Maschinen® kiváló minőségű fém- és lemezmegmunkáló gépeket kínál, kivételesen jó ár-teljesítmény aránnyal. Magas minőségi színvonalnak és a nagyon jó ár-érték aránynak köszönhetően az Epple Maschinen® nagyon jó pozíciókat ért el a német és a nemzetközi piacokon is. Termékei minőségi, technológiai, felszereltségi, stabil felépítési és tartóssági szempontból is a műszaki fejlődés élvonalában vannak. Hosszú évek óta kiállítók vagyunk a nagy németországi vásárokon. Németországon kívül a gépek értékesítési partnereinknél számos helyi vásáron és házon belüli kiállításon láthatók. Új termékek tervezésében és fejlesztésében mindig ügyfél orientáltak és innovatívok. Saját fejlesztések, mint pl HIGHLINE gépek vagy például az SBH 36 NC Vario érintőképernyős vezérléséhez szükséges szoftvert az ötlettől a gyártásig részletesen megtervezzük és megvalósítjuk. Az Epple Maschinen® közvetlen hatással van a termelésre és gyakran számos részletjavítás jellemzi, ami lehetővé teszi olyan minőségi termékek gyártását, amelyekben ügyfeleink több mint 41 éve megbíznak.

Az Epple Maschinen® megbízható német márka. Fém- és lemezmegmunkáló gépeket értékesít, ami három termékcsaládból áll:

Kedvező ár fekvésű, de szigorú német előírások szerint Távol-Keleten gyártatott kisipari szerszámgépek, mely jellemzően kézműves vállalkozások számára nyújt megfelelő kínálatot.

PREMIUM-LINE gépek, amelyeket az Epple Maschinen® számára gyártanak Törökországi gyárban, több évtizedes gyártói tapasztalattal.

HIGHLINE - az Epple Maschinen GmbH által Németországban tervezett és gyártott legmagasabb minőségű gépeket jelöli.

Az Epple Maschinen® termékeket speciális specifikációinknak megfelelően, magas minőségi követelmények szerint gyártjuk, közvetlen beavatkozással a gyártásba. Szinte az összes terméket neves gyártók gyártják. Az Epple Maschinen® minőségét a gyártási folyamat és végső soron a késztermék folyamatos ellenőrzése, valamint a fejlesztési javaslatokra és folyamatokra gyakorolt ​​folyamatos befolyás biztosítja. Ezt a minőségbiztosítás elengedhetetlen részének tekintjük a gyártási folyamatoknak.  Az Epple Maschinen® termékek kifinomult és informatív megoldásokkal rendelkeznek. Saját nagy raktárunk a németországi Wiesensteig központjában nagy és gyors szállítási kapacitást tesz lehetővé. Még a kifejezetten vevőspecifikus megrendelésekre gyártott nagy gépek szállítási ideje is rövid. A legmodernebb adatfeldolgozás támogatja a munkafolyamatokat, a megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt dolgozzák fel, a termékeket rövid időn belül leszállítják. A wiesensteig-i gyárban található kiterjedt alkatrészraktár biztosítja, hogy az Epple Maschinen® minőségi termékeinek alkatrészellátása az elkövetkező évek során garantált legyen.

Tovább az összes Epple termékre