doall

DoALL USA – Fémipari fűrészek

A DoALL USA története szalagfűrészekkel kezdődött, melyet a DoALL cég alapítója – Leighton A. Wilkie fedezett fel 1933-ban. Ő volt az első, aki a szalagfűrészelés mindhárom kulcsfontosságú elemét gyártotta: fűrészgépeket, szalagfűrész lapokat, és hűtő-kenő folyadékokat.

A DoALL fejlesztette ki a mára elterjedt bimetall szalagfűrészlapot és számos további fejlesztést ért el az évek alatt. Napjainkban még mindig iránymutatók vagyunk a szalagfűrészlap technológiában. Gyáraink vannak az USA-ban, Kanadában, továbbá Európában is

Az Európai Disztribúciós Központ stratégiai okokból a hollandiai Dordrecht-ben található. A DoALL USA több mint 100 országba exportálja a termékeit. A fő célországok az Egyesült Államok és Nyugat-Európa. A gyárban megfelelő oktatást kapott forgalmazók saját hegesztési központokat működtetnek, többek között Magyarországon is. Ezáltal gyors, és helyben található hegesztési szolgáltatásokat, továbbá műszaki segítséget tudunk nyújtani.

Minden évben részt vesz a DoALL több nemzetközi vásáron, ahol bemutatják világ újdonságaikat. Szerencsére a piacon nagyon pozitív a fogadtatás és ezáltal folyamatosan fejlődni tud a nagy hagyományokra épülő cég gyártókapacitása és minőségellenőrzése.

ISO 9001:2008 Minőségi tanúsítvány. A DoALL USA elkötelezte magát, hogy Önnek, mint vásárlónak a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa. Ennek a célkitűzésnek megfelelően cégünk minőség biztosítási rendszere kiérdemelte az ISO 9001 9001:2008 minőségi tanúsítványt.

 

Tovább az összes Doall termékre