BDS

BDS - Magfúrási technológia, világszínvonalú minőség.

A német BDS élmarógépek, mágnestalpas fúrógépek és a hozzájuk tartozó koronafúrók széles palettáját kínálja. Valóban „Made in Germany” hiszen a legtöbb termék ténylegesen Németországban készül a BDS gyárában és onnan szállítják a világ összes pontjára. A BDS mágneses mágnestalpas fúrógépek és magfúrók a világ legjobbjai között vannak, amelyeket fúrási technológiára gyártanak. A BDS élmarógép-sorozat egy összehangolt program, amelyben minden felhasználó megtalálhatja a feladatához megfelelő gépet.

ProfiPlus mágnestalpas magfúrógépeket nagyipari felhasználásra elsősorban a gépgyártás területére ajánljuk. Ezek sok funkciós gépek és akár telepített gépként is használhatóak fúrási, dörzsárazási, kúpsüllyesztési és menetvágási munkálatokra. A BDS MAB 1300 típusú mágnestalpas fúrógép a legerőteljesebb ilyen berendezés a világon.

ProfiStart a legjobb kezdet a BDS mágneses magfúró technológiájával. Különösen a szerkezeti acél gyártásával foglalkozó és fémmegmunkáló ágazatokban használják. Ezek robusztus, könnyen használható és megbízható mágnestalpas fúrógépek.

Ezeken felül a BDS arra törekszik, hogy megoldásokat találjon az ügyfelek speciális igényeire is. Néhány ilyen gép gyártása már megvalósult, mint például sarokfúrógép, automata mágnestalpas magfúrógép vagy vasúti sínfúró gépek vasútépítésekhez.