BDS

BDS - Magfúrási technológia, világszínvonalú minőség.

A német BDS élmarógépek, mágnestalpas fúrógépek és a hozzájuk tartozó koronafúrók széles palettáját kínálja. Valóban „Made in Germany” hiszen a legtöbb termék ténylegesen Németországban készül a BDS gyárában és onnan szállítják a világ összes pontjára. A BDS mágneses mágnestalpas fúrógépek és magfúrók a világ legjobbjai között vannak, amelyeket fúrási technológiára gyártanak. A BDS élmarógép-sorozat egy összehangolt program, amelyben minden felhasználó megtalálhatja a feladatához megfelelő gépet.

ProfiPlus mágnestalpas magfúrógépeket nagyipari felhasználásra elsősorban a gépgyártás területére ajánljuk. Ezek sok funkciós gépek és akár telepített gépként is használhatóak fúrási, dörzsárazási, kúpsüllyesztési és menetvágási munkálatokra. A BDS MAB 1300 típusú mágnestalpas fúrógép a legerőteljesebb ilyen berendezés a világon.

ProfiStart a legjobb kezdet a BDS mágneses magfúró technológiájával. Különösen a szerkezeti acél gyártásával foglalkozó és fémmegmunkáló ágazatokban használják. Ezek robusztus, könnyen használható és megbízható mágnestalpas fúrógépek.

Ezeken felül a BDS arra törekszik, hogy megoldásokat találjon az ügyfelek speciális igényeire is. Néhány ilyen gép gyártása már megvalósult, mint például sarokfúrógép, automata mágnestalpas magfúrógép vagy vasúti sínfúró gépek vasútépítésekhez.

Tovább az összes BDS termékre