PILOUS speciális szalagfűrészgép zigetelő anyagok vágására

Cikkszám: ARG1300-ISOL
pilous speciális szalagfűrészgép szigetelő anyagok vágására

PILOUS speciális szalagfűrészgép zigetelő anyagok vágására

Cikkszám: ARG1300-ISOL
ARG 1300 ISOL fűrészek kőzet gyapot, üveggyapot vagy egyéb szigetelőanyagok darabolásához

Különböző típusú szigetelőanyagok vagy hasonló jellegű anyagok keresztmetszeti vágásának modern koncepciója. A gép felépítése hosszú ideje gyártott, sikeres koncepciójú famegmunkáló szalagfűrészekre épül. A fűrészszalag karjának stabil felépítése, az összes forgó alkatrész professzionális minőségű. A keret függőleges előtolásával keménylemezes rudakon biztosítja a maximális vágási pontosságot és a gép hosszú élettartamát.
Az Idlerkerekek cserélhető lapos vászon gumiszalaggal vannak borítva, amely a kerék és a fűrészszalag közötti érintkezési felületet képezi, és biztosítja annak csendes és zökkenőmentes működését. A fűrészszalagot a vágás előtt és mögött edzett és köszörült vezetőgörgők vezetik. A kívánt vágási szélesség pontos és gyors beállításához a gép digitális mérőrendszerrel és digitális, memóriás vezérlő egységgel van felszerelve.

A standard gép maximális vágási szélesség 1300 mm. De egyedi igények szerint ez változtatható. Minden hasonló speciális szalagfűrészgépet a vágandó anyag típusának és a műszaki előírásoknak megfelelően is meg tudunk tervezni és legyártani. Kérje egyedi ajánlatunkat.