PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG640DCSAF
PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép
PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép
PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép
PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG640DCSAF
ARG 640 DC S.A.F. szalagfűrészgép
Ezt a 640mm átmérőt vágni képes robusztus kétoszlopos félautomata gépet széles körben használják az iparban, még a legnehezebb és többműszakos folyamatos gyártásnál is. A fűrészkeret rendkívül merev felépítése, a masszív, kétoszlopos, lineáris vezetőkre való rögzítéssel kombinálva garantálja a teljes rendszer kiváló merevségét és a precíz vágást. Az 54 x 1,6 mm-es fűrészszalag lehetővé nagyméretű nehezen vágható tömör anyagok vágását, akár rozsdamentes acélt vagy edzett szerszámacélokat is.
Az anyag optimális befogását vágás közben nagyom masszív hidraulikus satu garantálja, amely lineáris vezetőkön mozog. A satu pofáival egyidőben a fűrészszalag mozgató vezetőtömbje is beáll, így mindig automatikusan a lehető legközelebb van a vágáshoz, ami hozzájárul a vágás pontosságához és sebességéhez. A fűrészszalag vezetőblokkjának tartója is egy lineáris vezetőn mozog. Egyetlen kapcsoló megnyomása után a teljes vágási ciklus végrehajtásra kerül - anyag rögzítés - fűrészszalag és a hűtőrendszer indítása – teljes vágási ciklus - fűrészszalag és hűtés automata leállítása – a keret felemelése az eredeti állítható helyzetbe - a satu kinyitása.
Könnyű kezelhetőség, ergonomikus központi kezelőpanelen lévő érintőképernyővel. A fűrészkeret szükséges emelési magassága is beállítható a kijelzőn a vágandó anyag keresztmetszete szerint, és lehetővé teszi a sorozatban vágott darabok számának figyelését is. A vágás során a kijelzőn megjelenik a fűrészszalag sebessége, a fűrészszalag előtolási értéke mm/perc-ben, a főmotor aktuális terhelése és az esetleges hibaüzenetek. Manuális üzemmódra váltás után minden funkció önállóan vezérelhető. A gép erős ipari hidraulikus egységgel van felszerelve. A hidraulikus egység lehetővé teszi a satu szükséges nyomóerejének beállítását is. A fűrészszalag mindkét vezetőblokkja fel van szerelve automatikus nyomásszabályozással a vágás során, ami jelentősen felgyorsítja és precízebbé teszi a vágást, valamint megnöveli a fűrészszalag élettartamát. A fűrészszalag optimális sebességének frekvenciaváltóval 15-90 m/perc tartományban történő beállításának lehetősége szintén hozzájárul a maximális vágási termelékenység eléréséhez, ami jelentősen hozzájárul a vágás pontosságához és sebességéhez, valamint az élettartamhoz. A nagy alap és a masszív felépítés garantálja a gép kivételes stabilitását még nehéz munkadarabok vágásakor is. A gép alapkivitelben masszív forgácsszállítószalaggal van felszerelve. Közvetlenül a vágás alatti elhelyezkedése biztosítja az optimális forgácselvezetést. A forgácsot kivehető csepegtető tálcával ellátott fém edénybe lehet leengedni. A munkatér kiváló minőségű megvilágítását egy nagy teljesítményű, burkolattal ellátott LED garantálja.
Ez a gép kizárólag 90 fokban, merőlegesen vág a maximális derékszögű pontosság és termelékenység elérése miatt.
A gép felépítése robusztus és rezgéselnyelő.
Az Idler kerekek nagy átmérője és a precíz, háromoldalú keményfém megvezetés garantálja a fűrészszalag hosszú élettartamát és a vágás pontosságát.
A vezető kerekek, a feszítő-rendszer és az összes forgó alkatrész túlméretezett, ez garantálja a gép hosszú élettartamát.
A fűrészszalag csendes és karbantartást nem igénylő meghajtásáról kúphajtóműves ipari villanymotor gondoskodik.
A gép egy komplett hűtőrendszerhez csatlakozik, nagy teljesítményű szivattyúval és külön áramlásszabályozás lehetőségével mindkét vezetőblokkon és két másik állítható kimeneten. Az erős szivattyúval ellátott emulziós fürdő a gép aljában található.
Munka közben ellenőrzi a fűrészszalag megfelelő feszességét vagy esetleges törését. Ha a fűrészszalag elszakad, a gép automatikusan kikapcsol!
Minden fotó csak illusztráció. A termék tényleges teljesítménye a folyamatos fejlesztés miatt változhat.


Meghajtó motor: 400 V / 50 Hz / 7,5 kW
Szivattyú motor: 400 V / 50 Hz / 0,12 kW
Hidraulika motor: 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Szalagsebesség: 20 - 90 m/min.
Satu szélessége: 800 mm
Hidraulika olaj: 25 l
Hűtővíz tartály: 100 l
Gépméret (min.): 2050 x 3800 x 2500 mm
Gépméret (max.): 2700 x 3800 x 2700 mm
Súly: 4000 kg