PILOUS ARG500PLUS hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG500PSAF
pilous arg500plus hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

PILOUS ARG500PLUS hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG500PSAF
ARG 500 Plus S.A.F. szalagfűrészgép
Ez a modern és robusztus szalagfűrészgép általában alkalmas minden igényes előállító üzem részére mindenféle alapanyag darabolását. A fűrészszalag mérete 41 x 1,3mm, mely biztosítja a pontos vágást a nagy keresztmetszetű tömör anyagok darabolásánál is. Ajánlott szerszámacél, ötvözött acél, rozsdamentes acél és alumínium darabolására.
A keret egyedi és modern felfogása lehetővé teszi a lehető legszélesebb anyag darabolását egyenes és szögben vágáskor is. Ezért a maximális vágási szög áll rendelkezésre 60 ° jobbra és 60 ° balra között.
A gép fel van szerelve nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel. Egyetlen kapcsoló megnyomására a gép végrehajtja a teljes vágási ciklust - anyag befogása, szorítása, hűtés kezdete, vágás, hűtés megállítás, a keret felemelése az eredeti helyzetbe és a satu kiengedése-.
A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. Az anyag mozgatása kézi erővel történik.
Maximális vágási hatékonyságot frekvencia váltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 15 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.
Szögben vágási lehetőség mindkét irányban fokonként jobbra 60 ° és balra 60 ° ig. A gép és a fűrészszalag forog az anyag körül így a fűrészlap nem vág a rakfelületbe amikor a munkadarab be van fogva a satuba.
A gép alapfelszereltsége a szalagfeszesség mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik a készülék automatikusan kikapcsol.
A gép alapfelszereltsége a forgácskihordó tartály és anyagcsúszda.
A gép alapfelszereltsége a direkt elektronikusan hajtott forgácskihordó kefe.
Egyszerű zármechanizmussal rögzíthető a skálán 45 °, 60 ° és 90 ° vágása. Egy nagyon masszív gyorssatu biztosítja a gyors, könnyű és megbízható anyagszorítást.
A satumechanizmussal a kívánt vágási szöget egyszerű skálán könnyedén be lehet állítani. Az egyszerű zárral beállítva a szükséges vágási szöget a skála rendelkezik egy digitális megfigyelő és grafikus kijelző egységgel.
A gép kerete speciális robusztus maximálisan vibráció elnyelő üreges szürke ötvözet. Annak érdekében, hogy a maximális merevséget és vágási pontosságot garantáljuk a szalagfűrész keret erősítve van mindkét oldalon hatalmas zárt feszített kúpgörgős csapágyakkal a lehető legegyszerűbb elfordulásért.
A nagy talapzat és hatalmas kar-fordulópont rendszer és a nagy teherhordó felületek biztosítják kiemelkedő stabilitását ennek a gépnek, még akkor is ha a vágandó munkadarabok nehezen megmunkálhatóak.
Modern koncepció lehetővé teszi a nagy vágási tartományt függőlegesen és szögben vágáskor is.
Minden elektromos vezeték és hűtőközeg-elosztó el van rejtve a gép belsejében lévő üreges részekbe, hogy védve legyenek a sérüléstől.
Maximális vágási pontosság! Három oldalról keményfém betétek vezetik a szalagfűrészlapot.
Maximális fűrészlap élettartam ebben a kategóriában.
A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.
Egyszerű vezérlés ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek.

Meghajtó motor: 400 V / 50 Hz / 4 kW
Szivattyú motor: 400 V / 50 Hz / 0,12 kW
Hidraulika motor: 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Szalagsebesség: 20 - 90 m/min.
Satu szélessége: 870 mm
Hidraulika olaj: cca 25 l
Hűtővíz tartály: cca 30 l
Gépméret (min.): 3100 x 1850 x 1650 mm
Gépméret (max.): 3400 x 2750 x 2610 mm
Súly: 1530 kg