PILOUS ARG260 hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG260SAF
pilous arg260 hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

PILOUS ARG260 hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG260SAF
ARG 260 S.A.F. szalagfűrészgép
Hidraulikus-félautomata, robosztus szalagfűrészgép. A Pilous ARG 250 SAF félautomata szalagfűrészgép továbbfejlesztett változata. Folyamatos felhasználásra, akár több műszakos állandó igénybevételre lett tervezve. Különböző (lakatosipar, karbantartás, gépgyártás, stb) üzemekbe. Szalagfűrészlap 27x0,9mm mely stabilabb vágást eredményez, mint a keskenyebb lapok. INOX, ötvözött tömör anyagok, szerszámacélok vágására is javasolt.
A gép fel van szerelve nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel. A vezérlőpulton a vezérlő gombok megnyomására a gép végrehajtja a teljes vágási ciklust - anyag befogása, szorítása, hűtés kezdete, vágás, hűtés megállítás, a keret felemelése az eredeti helyzetbe és a satu kiengedése-.
A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. Az anyag mozgatása kézi erővel történik.
Maximális vágási hatékonyságot frekvenciaváltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 15 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.
-Szögben vágási lehetőség egy irányban fokonként jobbra 60 ° -ig. A gép és a fűrészszalag forog az anyag körül így a fűrészlap nem vág a felületbe amikor a munkadarab be van fogva a satuba.
-Egyszerű zármechanizmussal rögzíthető a skálán 45 °, 60 ° és 90 ° vágása.
-A gép kerete robusztus vibráció elnyelő szürke ötvözött öntöttvas.
-A nagy talapzat és hatalmas kar-fordulópont rendszer és a nagy teherhordó felületek biztosítják kiemelkedő stabilitását ennek a gépnek, még akkor is ha a vágandó munkadarabok nehezen megmunkálhatók.
-Modern koncepció lehetővé teszi a nagy vágási tartományt függőlegesen és szögben vágáskor is.
-Egyszerű satumechanizmus a kívánt vágási szöget egyszerű skálán könnyedén be lehet állítani.
-Maximális vágási pontosság! Három oldalról keményfém betétek vezetik a szalagfűrészlapot.
-Maximális fűrészlap élettartam ebben a kategóriában.
-A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
-Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
-A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.
-Egyszerű vezérlés ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek.
-500mm-es csuklós munkadarab stop rendszer. Csuklós rendszer megakadályozza, hogy a munkadarab ne szoruljon be a vágás során.

Meghajtó motor: 400 V / 50 Hz, 2,2 kW
Szivattyú motor: 400 V / 50 Hz / 0,05 kW
Hidraulikus motor: 400 V, 50 Hz, 0,55 kW
Szalagsebesség: 15-90 m/min.
Satu szélessége: 910 mm
Hidraulikus rendszerolaj: cca 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 část 2-HLP)
Hűtővíz tartály: cca 15 l
Gépméret (min.): 950 x 1520 x 1470 mm
Gépméret (max.): 1400 x 1970 x 1840 mm
Súly: 480 kg