PILOUS ARG1100DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG1100DCSAF
pilous arg1100dc saf kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

PILOUS ARG1100DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG1100DCSAF
ARG 1100 DC S.A.F. szalagfűrészgép
Masszív, kétoszlopos félautomata gép, amely az ipari anyagok vágásához 3 műszakban akár 0-24 órában is használható.
A kétoszlopos fűrészkeret kivételesen erős szerkezete biztosítja az egész gép merevségét, és a pontos vágást a legkeményebb tömör anyagoknál is. Az 67 x 1,6 mm-es ipari fűrészlap rengeteg változatban készül, és lehetővé teszi számos anyag, köztük rozsdamentes acél vagy szerszámacél vágását. A nehéz anyagok könnyebb előtolása érdekében 10 t / m teherbíró képességű teherhordóval van felszerelve. A teljesen felemelhető satu gyors és megbízható szorítást nyújt vágás során. A satupofa a fűrészlap mozgatható vezetőfeje együttesen automatikusan beállítható. Ez a vágás pontosságát és a szalag élettartamának növekedését eredményezi. A fűrészlap mindkét vezetőfeje automatikusan szabályozható a vágás előtolásához. A rendszer figyelemmel kíséri a fűrészlap aktuális terhelését, és automatikusan optimalizálja az ideális vágási nyomást és előtolást, figyelembe véve a vágott anyag profilját. Ez jelentősen felgyorsítja és pontosabbá teszi a vágást, és növeli a fűrészlap élettartamát. A panelről vezérelhető hidraulikus fűrészlap feszítő biztosítja az optimális feszességet és vezérlést a gép működése közben. A fűrészlap optimális feszítése elengedhetetlen a fűrészlap élettartamához és a vágási pontossághoz. A fűrészlap pontos vezetését a hidraulikusan rögzített szilárd keményfém vezetők biztosítják. A maximális vágási hatékonyságot a frekvenciaváltó is növeli, ami jelentősen hozzájárul a vágási pontossághoz és a fűrészlapok élettartamához.
Ergonomikus központi kezelőpanel biztosítja a gép egyszerű vezérlését.
Az anyag befogása és egyetlen kapcsoló megnyomása után a gép teljes vágási ciklust végrehajtja - a munkadarab befogása, a fűrészlap és a hűtőrendszer elindítása, a vágás, a fűrészlap és a hűtés leállása, a kar felemelése az eredeti helyzetbe és a satu felengedése. Ha átvált a kézi üzemmódra, akkor minden funkció külön vezérelhető. A masszív alap és keret garantálja a gép rendkívüli stabilitását nagy munkadarabok vágása során is. A gép alján van egy eltávolítható forgácstartály, vagy a gépet forgácseltávolító szállítószalaggal lehet felszerelni. A gép egy nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel van felszerelve. A hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy beállítsa a satu kívánt nyomását. A hidraulikus szalagfeszítés garantálja a fűrészlap tökéletes feszítését.
- A maximális pontosság és a termelékenység elérése érdekében a gépet csak függőleges vágáshoz tervezték.
- A rendkívül robusztus gépszerkezet masszív rezgéselnyelő öntvényekből áll.
- A nagy átmérőjű idlerkerekek és a precíz háromoldalú szilárd keményfém vezetők biztosítják a fűrészlap hosszú élettartamát és a vágási pontosságot.
- Az idlerkerék-csapágyak, a feszítő kerékrendszer és az összes forgó alkatrész magas minősége biztosítja a gép hosszú élettartamát.
- A zajmentes és karbantartást nem igénylő fűrészlap meghajtást ipari villanymotor biztosítja, kúpkerekes hajtóművel.
- A csigahajtóművel ellátott ipari motorral acélkefe biztosítja a forgácsok eltávolítását a fűrészlapról a vágás mögött.
- A gép egy nagy teljesítményű szivattyúval ellátott komplett hűtőrendszerhez csatlakozik, és lehetőség van arra, hogy mindkét vezetőfejet önműködően és két további állítható kimenettel szabályozza. A levegős pisztoly a gép egyszerű tisztítására szolgál. Hűtőközeg tartály kb. 100 l nagy teljesítményű szivattyúval a gép alján helyezkedik el.
- A munkaterület magas színvonalú megvilágítását nagy teljesítményű LED biztosítja.
- A gép alapfelszereltsége a szalagfeszesség mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik, a készülék automatikusan kikapcsol.

Meghajtó motor: 11 kW
Szivattyú motor: 0,09 W
Hidraulikus motor: 0,36 kW
Max. vágás kötegben 370 x 700 mm
Szalagsebesség: 10-115 m/min.
Satu szélessége: 700 mm
Hidraulika olaj: Paramol HM 32
Hűtővíz tartály: 160 l
Gépméret (max.): 5600 x 2500 x 3600 mm
Súly: 10500 kg