PILOUS ARG520DC CF-NC kétoszlopos automata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG520DC-CF-NC
pilous arg520dc cf-nc kétoszlopos automata szalagfűrészgép

PILOUS ARG520DC CF-NC kétoszlopos automata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG520DC-CF-NC
ARG 520 DC CF-NC szalagfűrész
Masszív két oszlopos NC automata szalagfűrészgép, sokoldalú ipari felhasználásra tervezve. Ez a robusztus, kivételesen szilárd szerkezetű szalagfűrészgép hatalmas két oszlopon mozgó kerete révén alkalmas minden üzem részére mindenféle alapanyag non-stop darabolására. A fűrészszalag mérete 41 x 1,3mm, mely biztosítja a pontos vágást a nagy keresztmetszetű tömör anyagok darabolásánál is. Ajánlott szerszámacél, ötvözött acél, rozsdamentes acél és alumínium darabolására. Nagy talapzat és az összességében hatalmas keret biztosítja rendkívüli stabilitását a gépnek, még ha nehezen vágható, nagy munkadarabokat darabolunk akkor is.
Optimális szorító erő érdekében a munkadarab vágását megkönnyíti teljes löketű dupla satu ami összenyomja az anyagot a vágási pont előtt és mögött.
A gép fel van szerelve nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel. Egyetlen kapcsoló megnyomására a gép végrehajtja a teljes vágási ciklust - anyag befogása, szorítása, hűtés kezdete, vágás, hűtés megállítás, a keret felemelése az eredeti helyzetbe és a satu kiengedése-.
Központi vezérlőpanel egy nagy színes érintőképernyő (7,5 "), amely biztosítja az egyszerű és intuitív szabályzását minden funkcióját a gépnek. A vezérlő egység lehetővé teszi akár 60 program gyors beállítását, a késztermék hosszúságát és az ismétlések számát. Valamennyi program több nyelven is elérhető, jegyzetekkel lehet ellátni mint pl. a rajz száma, stb. Lehetőséget ad különböző számú és méretű munkadarab egyidejű beprogramozására. A gép vezérelhető teljesen automata, félautomata vagy kézi üzemmódban. A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. A munkadarab-felfogás, a keret mozgatása, a vágandó anyag beállítása a kívánt pozícióba hidraulikusan és ellenőrizve történik. Maximális vágási hatékonyságot frekvencia váltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 15 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.

- A gép kerete speciális robusztus maximálisan vibráció elnyelő üreges ötvözet. Annak érdekében, hogy a maximális merevséget és a maximális vágási pontosságot garantáljuk a gépet úgy terveztük, hogy csak álló vagyis 90 ° -ban legyen képes vágni.
- A gép alapfelszereltsége a szalagfeszesség mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik, a készülék automatikusan kikapcsol.
- A gép opcionális felszereltsége a forgácskihordó csigasor, forgácstartály és anyagcsúszda valamint kivehető csepptálca.
- A gép opcionális felszereltsége a direkt elektronikusan hajtott forgácskihordó kefe.
- A gép alapfelszereltsége a munkaterületet megvilágító LED izzósor.
- A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
- Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
- A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.

Meghajtó motor: 400 V / 50 Hz / 4 kW
Szivattyú motor: 400 V / 50 Hz / 0,12 kW
Hidraulika motor: 400 V / 50 Hz / 1 kW
Anyagmozgató motor: 400 V / 50 Hz / 4,5 kW
Szalagsebesség: 15 - 90 m/min.
Satu szélessége: 870 mm
Hidraulika olaj: cca 25 l
Hűtővíz tartály: cca 40 l
Gépméret (min.): 3200 x 2500 x 3000 mm
Gépméret(max.): 3880 x 2770 x 3630 mm
Súly: 3100 kg