BDS MAB-455SB mágnastalpas fúrógép állítható talppal

Cikkszám: BDS-MAB-455SB
BDS MAB 455SB mágnestalpas fúrógép 40mm átmérőig és 55mm fúrásmélységig, forgatható talppal

BDS MAB-455SB mágnastalpas fúrógép állítható talppal

Cikkszám: BDS-MAB-455SB
Rendelhető
649 990 Ft (511 803 Ft+ÁFA)
BDS MAB 455SB Mágnestalpas fúrógép 40mm átmérőig és 55mm fúrásmélységig, forgatható talppal
Tökéletes acélszerkezet építő cégek részére, műhelyben vagy helyszíni használatra. Robusztus, 2 sebességes fúróegység MK 2 szerszámbefogással. Mágneses kijelző, gyors szerszámbefogás, állandó belső kenés.
Németországban gyártott MAB455SB mágnestalpas fúrógép, forgatható talppal. Különösen nagy teljesítményt nyújt acélszerkezetekben és műhelyekben. A mágneses fúró elfordítható alapbeállításának köszönhetően könnyen megtalálható a furat középpontja. Megkönnyíti a munkát amikor fúrási munkákat végeznek fej fölött vagy vízszintes helyzetekben.
Hogyan működik az forgatható talp? Helyezze a mágnestalpas fúrót a kívánt pozícióba, aktiválja a mágnest, engedje ki a rögzítőt és állítsa be könnyedén extra pontosan a kívánt furat középpontját majd zárja vissza a rögzítőt. A forgatható talp lehetővé teszi, hogy a mágnestalpas fúrógépet pontosan a megfelelő helyzetbe helyezzék anélkül, hogy a gép teljes súlyát egyidejűleg meg kellene tartani. Ez a biztonságit is növeli munkavédelemi szempontból még akkor is, ha a gépet lánccal rögzítették. A MAB 455SB nagyteljesítményű mágnestalpas fúrógép valódi „ Made in Germany” gyártmány, amely nagy teljesítményt nyújt fúrásokhoz. A MAB 455 SB fő előnye, amely nagy teljesítményű mágnes és az állandó kenésű olajfürdős hajtómű és a legújabb generációs robusztus sebességváltómű. Mindez garantálja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. A fogaskerekek megfelelő állandó és egyenletes kenésével a sebességváltó nem melegszik fel, és a fogaskerekek nem használódnak el.
Az MAB455SB nagy teljesítményű mágneses fúró egyéb prémium jellemzői a mágneses tapadásjelző, amely tájékoztatja az üzemeltetőt, ha az anyag vastagsága vagy felülete alkalmas a mágneses tapadásra. A belső kábelezés, amely a mágneses fúrógépet praktikusan és könnyen használhatóvá teszi, különösen acélszerkezetek fúrása közben. Ez a nagyteljesítményű mágneses fúrógép 19 mm-es (3/4 ”) Keyless Drill Chuck gyors szerszámcsere rendszerrel is rendelkezik ami megkönnyíti a szerszámok cseréjét és ez a fúrótokmány segít elkerülni a szerszám törését.

• Teljesítmény: 1150 W / 230V-50Hz
• 2 sebességfokozat
Fordulatszám 1: 250 min-1
Fordulatszám 2: 450 min-1
• Lökethossz: 160mm
• Szerszám befogás: MT2 / 19 mm (3/4”) weldon
• Furatátmérő magfúróval: 12,0 – 50,0mm
• Maximum magfúrás hossz: 55 mm
• Furatátmérő csigafúróval: ≤ 18 mm
• Mágneses tartóerő: 13000 N
• Állandó belső kenés, rejtett kábelezés, mágneses tartóerő visszajelző
• Mágnes mérete: 168x 84 x 48 mm
• Súly 13 kg