PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG640DCSAF
pilous arg640dc saf kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Cikkszám: ARG640DCSAF
ARG 640 DC S.A.F. szalagfűrészgép
Masszív két oszlopos félautomata szalagfűrészgép, sokoldalú ipari felhasználásra tervezve. Ez a robusztus, kivételesen szilárd szerkezetű szalagfűrészgép hatalmas két oszlopon lineáris vezetőkön mozgó kerete révén alkalmas minden üzem részére mindenféle alapanyag non-stop darabolására. A fűrészszalag mérete 54 x 1,6mm, mely biztosítja a pontos vágást a nagy keresztmetszetű tömör anyagok darabolásánál is. Ajánlott szerszámacél, ötvözött acél, rozsdamentes acél és alumínium darabolására. Nagy talapzat és az összességében hatalmas keret biztosítja rendkívüli stabilitását a gépnek, még ha nehezen vágható, nagy munkadarabokat darabolunk akkor is.
A modern felfogatása és a masszív szalagfűrész keret lehetővé teszi nagyon nagy méretű anyagok szögben történő vágását is 60 °-ig. Köszönhetően a rendkívül robusztus készülékháznak és rotációs kettős oszlop kartámasznak feltűnően nagy vágási kapacitása van és ezzel kiemelkedik a kategóriájában.
A gép fel van szerelve nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel. Egyetlen kapcsoló megnyomására a gép végrehajtja a teljes vágási ciklust - anyag befogása, szorítása, hűtés kezdete, vágás, hűtés megállítás, a keret felemelése az eredeti helyzetbe és a satu kiengedése-.
A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. Az anyag mozgatása kézi erővel történik. Egyszerű ergonomikus intuitív érintőképernyős kezelőszervek találhatóak a mozgatható központi vezérlőpulton.
Maximális vágási hatékonyságot frekvenciaváltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 15 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.
Rengeteg kiegészítő alapfelszereltség!
- Szögben vágási lehetőség egy irányban fokonként 60 ° ig. A gép és a fűrészszalag forog az anyag körül így a fűrészlap nem vág a rakfelületbe amikor a munkadarab be van fogva a satuba.
- A gép alapfelszereltsége a szalagfeszesség mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik, a készülék automatikusan kikapcsol.
- A gép alapfelszereltsége a forgácskihordó csigasor, forgácstartály és anyagcsúszda valamint kivehető csepptálca és öblítő pisztoly.
- A gép alapfelszereltsége a direkt elektronikusan hajtott forgácskihordó kefe.
- A gép alapfelszereltsége a munkaterületet megvilágító LED izzósor.
- A satumechanizmussal a kívánt vágási szöget egyszerű skálán könnyedén be lehet állítani. Egy egyszerű mechanizmussal be tudjuk állítani a szükséges vágási szöget. A skála rendelkezik egy digitális megfigyelő és grafikus kijelző egységgel.
- A gép kerete speciális robusztus maximálisan vibráció elnyelő üreges szürke ötvözet. Annak érdekében, hogy a maximális merevséget és vágási pontosságot garantáljuk a szalagfűrész keret erősítve van mindkét oldalon hatalmas zárt feszített kúpgörgős csapágyakkal a lehető legegyszerűbb elfordulásért.
- A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
- Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
- A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.
- Egyszerű vezérlés ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek.


Meghajtó motor: 400 V / 50 Hz / 7,5 kW
Szivattyú motor: 400 V / 50 Hz / 0,12 kW
Hidraulika motor: 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Szalagsebesség: 20 - 90 m/min.
Satu szélessége: 800 mm
Hidraulika olaj: cca 25 l
Hűtővíz tartály: cca 100 l
Gépméret (min.): 2050 x 3800 x 2500 mm
Gépméret (max.): 2700 x 3800 x 2700 mm
Súly: 4300 kg