GSP körkés 80x1,0x40mm, H éllel

Cikkszám: VNA08010040Z00000ZBH
GSP körkés 80x1,0x40mm, H éllel

GSP körkés 80x1,0x40mm, H éllel

Cikkszám: VNA08010040Z00000ZBH
Raktáron 
10 764 Ft (8 475 Ft+ÁFA)
HSS körkések: acélra, színesfémre, nem vas anyagokra többféle választható fogformával és bevonattal
Anyagok: acél, nemvas anyagok, gumi, bőr, papír, szigetelő anyagok, műanyagok
Alkalmazás: hatékony vágási munkák
Milyen gépekhez: munkagépek
A GSP termékei között vannak olyan nagy teljesítményű, megrendelésre gyártott vágószerszámok is, melyek összefoglaló neve a körkés. A HSS-DMo5, HSS-Co 5%, K110, K190 PM és S 390 PM acélokból készült körkések nemcsak gumi, bőr, papír, szigetelőanyagok és műanyagok, illetve vékony falú csövek és gumicsövek vágására, hanem nemvas fémek és acél vágására is használhatóak. A forgókéseket félautomata és automata gépeken alkalmazzák. Az általunk gyártott termékek mérete ø 20 mm-től ø 600 mm átmérőig terjed, és alapvetően a körkések HP-GRIND kivitelben kaphatóak, de PVD bevonatú kivitelben is megrendelhetőek.
A különböző használati céloktól függően körkéseink a hőkezelés után 56 – 64 HRC keménységet érnek el. Mivel ezeket az ipari késeket csak rendelésre gyártjuk, nagyon fontos, hogy az ügyfél az ajánlatkérés vagy megrendelés során pontosan megadja a következő adatokat:
A körkés vágó éle nem fogazott, azonban lehet rá tenni a fémvágó gyorsacél körfűrész-lapokéhoz hasonló fogazatot, illetve más speciális fogazati formákat is. Rendelhetőek fogazatlan, de hornyozott körkések, illetve bordázott vágó élű körkések is.
Az ilyen ipari kések vágó éle a vágandó anyagtól függően eltérő lehet. A következő táblázat mutatja az általunk gyártott ipari kések éleinek különböző variánsait.
Az GSP által gyártott megmunkáló körkések tipikus fajtái:

Ipari kések, csővágók, rovátkolók, lyukasztó körkések, bevágó kések, hornyozók, élelmiszeripari körkések, körkörös nyírókések és precíziós távköztartók, textilvágók és osztott kések, harántvágó ipari kések, fél derékszöges kések, csomagolókések és alátétek, szemcséző kések, reszelőkések, nyírókések, lemez/lapvágó kések, trimmelő kések, cső-leszabó kések, stb.

A GSP vállalat emellett az iparágban a legjobb minőségű étel- és húsfeldolgozó késeket is gyárt, 3″ – 20″ átmérői tartománnyal. A legmodernebb CNC köszörűt használjuk a gyártáshoz, hogy a kések élettartama akár háromszoros is lehessen. Jelenlegi gyártási kapacitásunk 1″ és 72″ közötti átmérőt tesz lehetővé különböző vastagságokban. Nyersanyagként M2, M42, D2 és A2 típusú szerszámacélok szolgálnak, nagy keménységi skálával. Egyszerű egyoldalas ferde bevágástól az összetett kétoldalas ferde bevágásig, a GSP elsőrendű szakértelme garantálja az iparágban egyedülálló pontosságot.